divendres, 16 de novembre de 2012

Pa sense llevat

Com que avui se'ns ha acabat el pa i no teníem llevat, hem decidit provar de fer pa sense llevat. Per la xarxa hi ha diferents receptes, nosaltres hem seguit la que surt publicada al bloc Cullera de roure i que trobareu, aquí.
Tot i que hem tingut algun petit incident perquè havíem calculat malament les proporcions (mea culpa), ho hem acabat arreglant i ha quedat un pa boníssim!!

Els ingredients:
300 gr. de farina de blat.
300 gr. de farina de blat integral.
1 cullerada de bicarbonat sòdic.
1 culleradeta de sal.
1/2 litre de llet.
2 cullerades de suc de llimona (n'hi hem posat menys perquè no en teníem gaire!).

Barregem la llet i el suc de llimona i ho deixem reposar uns quinze minuts. Mentrestant barregem les farines, el bicarbonat i la sal. Després ho barregem tot i ho amasem. Com que no porta llevat, no cal deixar-ho llevar. L'hem tingut uns 35 minuts al forn i l'hem deixat refredar. Ja l'hem tastat (només una miqueta...) i està boníssim!

 

4 comentaris:

Caminem plegats ha dit...

Guau !! a mi el pa no m'agrada gaire, però reconec ue aquest vostre té un pinta boníssim!
I això de no portar llevat és un punt, així que igual ens animem !!

Gràcies i bon profit!!!

welivelearning ha dit...

El farem segur. Un dubte,+ son 600grams de farina en total o sols 300?

Gràcies.

Yvonne.

Àfrica ha dit...

Moltes gràcies! Nosaltres som molt panarres! Yvonne, són 300 de cada (600 en total). Com que no porta llevat no sé si quedaria molt atapeït fent-ho només amb farina integral... Una abraçada!

Caminem plegats ha dit...

Hola !!
Ja l'hem fet !!

aquí tens l'enllaç on tb parlo de la vostra entrada.

petonets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...