dimecres, 3 d’octubre del 2012

Workboxes

Ja portem uns quants dies amb els workboxes i ens va molt bé, tot i que seguim tenim molt marge per a la improvització.

Avui hem treballat:
Capsa 1: Mates. Hem recordat amb els reglets els conceptes d'unitats, desenes, centenes (en Neó), i unitats de milers (Jan). Com que els agrada molt jugar i manipular els reglets s'ho han passat molt bé fent números. Jo (o ells!) deien un número i després el descomposaven amb els reglets.
Capsa 2 i 3: Llengua. Hem fet dues feines diferents. Ells han demanat de jugar amb el joc de cartes de construir frases (el podeu trobar en català a la part de llengua a "Material descarregable"). És un senzill joc que els permet reconèixer les diferents parts d'una frase amb el subjecte, el verb i un complement. Nosaltres hi juguem com a qualsevol joc de cartes: les repartim totes (podríem deixar-ne una pila per anar agafant) i qui fa més grups de tres (més frases) guanya. Després es pot parlar de qui fa l'acció, què es fa, etc.

Avui l'he preparat també en castellà, us el podeu descarregar aquí en pdf i odg.
Cartes Subj Verb Complements Caste Després hem fet una pàgina d'un quadern d'estiu sobre separació sil·làbica.

Capsa 4: hem preparat esqueixos pel pati (farigola, romaní, stevia, camamil·la i espígol). És un dels projectes que tenim pel nostre pati de cara a la primavera vinent, però que hem d'anar pensant ara: plantar-hi moltes més plantes aromàtiques i, l'altre, construir un jardí aquàtic en una petita bassa que tenim. 

Capsa 5: han volgut treballar una estona amb l'Scratch.

2 comentaris:

♥ meninheira ♥ ha dit...

Nosaltres també ham começa aqueste any amb les educaixes

petonetessssssssssss

(uf, uf, espero no hacerlo demasiado mal).

Àfrica ha dit...

Meni! Mooolt bé!! Una abraçada!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...