dissabte, 9 d’abril del 2011

Saquets d'espígol de colors en llatí i anglès

Fa uns dies vam preparar aquests saquets plens d'espígol. Per un costat hi ha els colors en anglès i, per l'altre, en llatí. L'espígol, el vam collir a començament de la tardor, l'hem deixat assecar durant l'hivern, i un cop sec, l'hem esmicolat. Als saquets, primer hi vaig cosir els noms dels colors i ells els van fer les vores. Ara en tenen un a sota el coixí (diuen que l'olor d'espígol relaxa) i els altres dins l'armari.

6 comentaris:

LaKa ha dit...

Hola Àfrica,
nosaltres l'any passat vam collir l'herba aromàtica amb la idea de fer el mateix, però com tantes d'altres coses es van quedar penjades cap per avall =;-). A veure si ara per la Lluna de setmana santa (diuen les velles sabies que així aguanta més la flor i l'olor)collim la farigola i a part de guardar-la de remei medicinal per l'hivern, m'animo a fer saquets.
Salut,

Sylvia ha dit...

MMmmm quina bona olor, molt bona idea això dels noms en llatí.

Petons

Carmen Ibarlucea ha dit...

¡Qué buena idea!... tanto lo de usarlos para aprender idiomas, como lo del relax.

Àfrica ha dit...

Gràcies, noies! Laka, a nosaltres també ens passa sovint això, recollim i ens queda per fer, però bé, poc a poc ja es va fent tot!! Moltes gràcies pel comentari!
Lo del relax, Ipe, es un experimento, a ver si funciona de verdad, porque hay momentos en que lo necesitamos!!! Tanta primavera, nos tiene a todos bien alborotados!
Una abraçada ben forta, Sylvia!

Elle Belles Bows ha dit...

Love the sachets! Great job!

Kerri

Àfrica ha dit...

Thanks, Kerri!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...