dimecres, 2 de març del 2011

El poeta del mes: Joan Maragall

Com ja he explicat algunes vegades, a casa, ens agrada llegir poesia. Vaja, jo l'he redescobert gràcies als meus fills! Després d'anar llegint les propostes de la Marvan sobre el poeta del trimestre, m'he afegit a aquesta idea. He pensat que com que ells són més petits, farem un poeta cada mes. He escollit cinc poemes d'en Joan Maragall per aquest mes de març. Aquest any es commemora el 150è aniversari del seu naixement i els cent anys de la seva mort. És un poeta que ens agrada molt i tenim la sort que el Tió ens va "cagar"  La poesia completa de Maragall.
Us deixo una plantilla que farem servir (aquí) i els poemes d'aquest mes de març. La meva intenció és penjar-ho al suro que tenim i quan haguem acabat guardar-ho a la carpeta de poemes.
Poeta del mes del març                                                            

I la plantilla que té quatre pàgines, una per estació.
Poeta Del Mes                                                              

5 comentaris:

Zinnia Muñoz ha dit...

Hola África.

Puede pedirte un favor? Me puedes pasar el texto del cuento "con el dedo en la nariz"? Yo tengo la versión de un marrano, pero este que tu tienes pinta genial y aquí no se consigue por ningún lado.

Disculpa la molestia. Besos

Marvan ha dit...

Ey! Qué bé!
Després de setmana Blanca agafarem també aquest poeta, sembla que está molt bé. (papá está a casa la setmana que ve i crec que ferem poca poesía jejejeje) Encara que fem un poeta per trimestre, se suposa, sempre en ho acabem abans, crec que dos meses és més que suficient i el Milne ja s'ho coneixen gairebé de memoria....
Gracies!!!

Sabrina ha dit...

T'he deixat un petit agraïment
http://joguinesalmenjador.blogspot.com/2011/03/el-teu-bloc-minspira.html

Petonets

Àfrica ha dit...

Hola, gràcies a totes!
Zinnia, lo cogí prestado de la biblioteca y ahora no lo tengo en casa. Este martes que volveremos a ir, lo vuelvo a coger y te paso el texto, es muy divertido y con mucho fondo!
Marvan, és un autor amb tants poemes que segur que en trobareu que us agradaran!
Moltíssimes gràcies, Sabrina!!
Una abraçada a totes!

Àfrica ha dit...

Zinnia, te lo he mandado por mail, si no lo recibes, dímelo que te lo mando otra vez!
Besos,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...