divendres, 23 d’abril del 2010

Llibres de Sant Jordi per Sant Jordi!

Primer de tot desitjar-vos una feliç diada de Sant Jordi! A Catalunya, aquesta festa és molt celebrada. És un dia especial, amb llibres i roses pels carrers i molta gent amunt i avall. M'encanta fer el xafarder per totes les paradetes... A casa, acostumem a anar tots quatre a passejar. Els petits s'escullen els seus llibres i els grans ens el regalem mútuament. Ah! i mai no falta una rosa!
Volia recomenar-vos uns llibres sobre la llegenda de sant Jordi que a casa agraden molt. No són la llegenda clàssica que podeu trobar en moltes adaptacions, no són sanguinaris (l'escena de sant Jordi matant el drac no ens agrada gaire...) i tenen unes il·lustracions precioses. Esperem que us agradin!
La Plis Plau i el drac de sant Jordi de Pep Molist i les il·l. de Cristina Sardà (ed. Baula)
Plis plau Sant Jordi
Sant Jordi, la princesa i en Roderic de Xavier Blanch i les il·l. de Francesc Rovira (ed. Baula)
Sant Jordi, la princesa...
El meu primer llibre de Sant Jordi de Pep Molist i les il·l. de Valentí Gubianas (ed. Baula).
Primer sant Jordi

I un últim llibre que no està relacionat amb la llegenda de Sant Jordi, però que tracta de cavallers i dracs. És un llibre en anglès amb molt poc text, molt divertit i unes il·lustracions molt maques.
The Knight and the Dragon de Tomie dePaola (The Putnam & Grosset Group)
The knight and the dragon
Volia també desitjar un feliç sant Jordi a totes aquestes biblioteques que ens apropen a tots aquests llibres que s'han escrit i il·lustrat perquè en disfrutem!

2 comentaris:

Sàlvia ha dit...

M'encanta aquesta selecció que has fet i la felicitació a les biblioteques. Espero que el dia del llibre hagis tingut l'oportunitat de trobar-ne un grapat més per a bon plaer teu i extensible a tots els alumnes.
Besadetes guapetona.

Àfrica ha dit...

Moltes gràcies, Sàlvia! El dia de sant Jordi és sempre especial, una festa ben bonica! i les biblioteques què faríem sense elles??!! Per cert, els meus alumnes són els meus fills, els eduquem a casa i la veritat blocs com el teu ens ajuden moltíssim! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...