dilluns, 14 de desembre del 2009

Participació Loteria de Nadal en la blogosfera

L'Ester, del bloc Trencaclosques ens ha convidat a participar en un dècim de Nadal blogaire d'una administració de Saragossa. No havia llegit mai una iniciativa així, però la trobo maca i divertida. Ni que sigui per compartir una mica d'esperança, d'il·lusió, no? La veritat, em sento molt contenta de que algú (l'Ester) hagi pensat en nosaltres! Moltíssimes gràcies!

La iniciativa i les instruccions les podeu trobar aquí: http://alasdeplomo.com/2009/11/14/regalamos-loteria-de-navidad-2009/ Ens proposen convidar a, com a mínim, cinc blogs a participar d'aquesta iniciativa. Ens agradaria convidar a:
-Orca: Observar, Recordar, Crecer y Aprender
-Mis hijos mi oro
-Funestament desmemoriat
-Descobrim el món
-Alzar el vuelo
-Dálle un coliño
-Más allá del infinito
-Darabuc

7 comentaris:

Carmen Ibarlucea ha dit...

África, un millón de gracias por pensar en nostr@s. No tengo palabras... y es raro ¿cierto?

Sandra ha dit...

Muchas gracias Àfrica por la invitación. Besos.

♥ meninheira ♥ ha dit...

Jo, yo tampoco tengo palabras! moltes, moltes grácies!! :)

charlieguay ha dit...

Africa tienes el Nº participante 605

Àfrica ha dit...

Lo importante es compartirlo, no? Gracias, Charlieguay,
hasta otra!

Marvan ha dit...

WaauW moltes gràcies, encara no he llegit les instruccions però sembla que em pot tocar alguna cosa!!!! A veure si desprès amb tranquilitat llegeixo les instruccions.

Realment pels "extangers" és una cosa rara això de la lotería de Nadal en España, es una cosa que no acabem d'entendre, molt divertit per això, però no sé, una cosa rara, és com si tot el país sencer de sobte compra números, regala números, ven números, està pendent de números, jajaja, a mi em fa molta gràcia i suposo que s'ha de neixer amb això per realment entendre aquesta movida nacional jajajaja!!!

paumon ha dit...

Moltes gràcies Àfrica. Si tinc temps, m'ho miro i participo.
Espero que aquest any em toqui alguna cosa, perque a tothom qui ha vingut a la biblio a vendre números n'he comprat, i no han sigut pocs, he!!
Fins aviat!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...