divendres, 27 de novembre del 2009

Més exercicis matemàtics

Aquests dies hem fet algunes activitats matemàtiques. Algunes d'elles apareixen en el llibre que m'estic llegint Desarrollo de competencias matemáticas con recursos lúdico-manipulativos d'Àngel Alsina:
-amb en Néo vam treballar el reconeixement dels reglets i vam jugar a associar-les a la representació gràfica del número. Vam posar les unitats (1) sota el reglet de cada número per comprovar quants n'hi havia. Ja en reconeix uns quants i esperem acabar de treballar-ho i reconeixe'ls tots.






-amb en Jan vam fer sumes i restes però de forma indirecta. Era la primera vegada que ho fèiem, però no va tenir cap problema.



-amb els reglets vam fer restes

-i vam fer la taula de multiplicar del 2, que tot i que la sap de memòria, em va semblar interessant fer-ho amb els reglets. Vam fer la taula del dos i vam comprovar la propietat commutativa de la multiplicació (2x3=3x2, etc):







I per acabar la part artística... unes quantes escales de reglets!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui es el primer dia que entro al vostre blog. M'heu deixat bocabadada! Enhorabona Africa per tota la feina que fas. Us seguire sovint. Silvia (des d'Irlanda!)

Àfrica ha dit...

Quina il·lusió, Sílvia, llegir-te! Esperem que estigueu tots tres molt bé i si veniu per Sant Feliu, aviseu que volem conèixer al petit Sebas!
Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...