dimecres, 18 de novembre del 2009

Cançons anglès: Ben and Bella




Del material d'anglès que fem servir (Ben and Bella) una de les coses que més m'agrada són les cançons. Són maques, amb una lletra interessant i crec que són útils per anar prenent contacte amb la llengua anglesa. Deixo aquí algun material que he fet per treballar dues d'aquestes cançons: "Colors" i  "Small, big and huge".
Per la primera, m'interessava, més que els colors que ja els coneixen, els objectes que hi fan referència. Si a algú li interessa aquí podeu trobar les fotografies a què fa referència la cançó.

I per la segona, "Small, big and huge", vaig preparar unes targetes amb dibuixos d'escenes que es descriuen a la cançó. No són cap meravella perquè, la veritat, no dibuixo gens bé! Però els de casa no es queixen (de moment!).



3 comentaris:

Anònim ha dit...

D'on treus tot el material per aprendre anglès de "Ben and Bella"? Ho he intentat buscar per internet però no ho he entès molt bé com funciona, si es compra per fascicles, si és un conjunt de llibres i Dvds... No ho tinc gens clar. M'ho podries explicar? Gràcies.

Marta.

Marvan ha dit...

Els dibuixos de mamá sempre són preciosos. I realment no ho fas gens malament.

Àfrica ha dit...

Gràcies pels ànims, Marvan! Continuarem practicant... Marta, Discover English with Ben & Bella és un material de la Encyclopaedia Britannica que, per Catalunya (no sé si per algun lloc més) Enciclopèdia Catalana en té els drets. És un material format per:
-18 DVD
-9 quaderns d'activitats i jocs (tipus: colors, números, cos, oposats, abecedari...).
-6 llibres de contes d'en B.i B. (cada llibre té tres històries)
-6 audiollibres
-4 CD de cançons (versió cantada i instrumental)
-1 cançoner
-1 quadern de gomets
-1 calaix amb trencaclosques (és molt senzill)
Algunes biblioteques el tenen. No sé si s'ha de comprar directament en una llibreria o bé t'ho ha de vendre Enciclopèdia Catalana directament.
En aquest enllaç de l'Enc. Brit. (http://benandbella.eb.com), hi ha informació i algunes activitats que pots descarregar-te.
Jo buscava material en anglès amb el que pogués tenir una mica de continuitat i aquest em va bé. A en Jan i en Neó els agrada molt.
Espero que et serveixi! Fins aviat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...