diumenge, 30 d’agost del 2009

Llibres i poesia

A la biblioteca hem descobert dos llibres de poesia que a casa han agradat moltíssim. Cada matí a l'hora d'esmorzar els reclamen!
Un és de la Núria Albó, M'ho ha dit el vent (edicions del roure D can roca, 2009) i amb il·lustracions-aquarel·les- de Caterina Roca. És un llibre de poemes de temàtica molt variada: animals, temps, natura, vehicles... Molt dolços i que als nostres fills els han encantat. Us n'he escanejat una pàgina perquè en feu un tastet (són dos dels que han agradat més!) i disfruteu també de les il·lustracions que acompanyen el text que són molt boniques.



L'altre llibre és d'en Ricard Bonmatí, En cap cap cap (Ed. Cadí, 2008) amb il·lustracions de Roser Rius i Camps. Com es pot deduir pel títol, és un llibre de poemes que juguen amb les paraules, embarbussaments... alguns molt divertits.
Si cliqueu les il·lustracions , podreu llegir millor el text.

4 comentaris:

Carmen Ibarlucea ha dit...

Me agraden molt (¿se dice así?

Las ilustraciones del primero y la poesía del segundo. Creo que tienen ustedes una lengua especialmente musical... poética en si misma.

Una pregunta técnica, ¿cuantos poemas hay en cada libo? Tengo una amiga que ha escrito nueve nanas y las está enviando a las editoriales, pero le dicen que son pocas...

Cariños inmensos,

Darabuc ha dit...

En prenc nota, no els he llegit encara; i si puc (no tinc temps per res, ara!) m'enduré la recomanació i les imatges.

Gràcies!

*

Ipe:

20 o 30 poemas suele ser el mínimo editable, algo que, con ilustraciones, te ponga entre 48 y 64 páginas.

Àfrica ha dit...

M'alegro molt, Ipe, que t'agradin i del teu català!
I Gonzalo, ja saps, que pots fer servir el que vulguis! Els que hi ha aquí penjats són dels que els agraden més a en Jan i en Neó, però sobre gustos no hi ha res escrit. Fins aviat!

Àfrica ha dit...

Ipe,
comparto la opinión de Gonzalo. Los libros que tenemos en casa de poesía tienen eso entre 60 y 80 o 90 páginas. En muchos casos la ilustración es la mitad del libro.
Hasta pronto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...