dimecres, 23 de gener del 2013

Workboxes; el nom, els angles, vertebrats ...

Aquestes són algunes de les feines que hem fet aquests dies:

Llengua: hem tornat a "repassar" el nom tot jugat a classificar diferents paraules.

Mates: els angles. Amb el Mecano han construït uns angles. Hem parlat d'angles rectes, aguts i obtusos. Amb aquests triangles rectangles (que eren unes cantoneres que no recordo què protegien!) han pogut comprovar quan eren més o menys tancats que l'angle recte. Després han buscat per casa, diferents tipus d'angles i rectes i hem reflexionat sobre perquè eren d'una manera i no d'una altra.

Ciències: vertebrats. Com que hem estat uns quants mesos afectats (directa i indirectament) per trencaments d'ossos, hem parlat de l'esquelet i de les seves funcions, dels animals vertebrats, dels diferents tipus d'ossos ... Tenim pendent mirar el teixit ossi al microscopi... De moment, hem mirat radiografies, hem jugat amb unes targetes per a identificar ossos que vam preparar fa temps. I per acabar hem llegit sobre animals vertebrats, començant per l'estruç Pati.
 

Les hores:


Lectures! A ells els agrada que els llegeixi, però a mi també m'agrada que ells ho facin. En Jan llegeix les faules de La Fontaine, amb en Neó anem canviant i jo els llegeixo un llibre sobre invents.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...