divendres, 28 de desembre de 2012

Prehistòria

A casa ens agrada molt la història. Anem una mica saltant d'un lloc i d'una època a una altra i encara tinc pendent fer alguna línia de temps, però pensant en la seqüència de períodes, hem començat a jugar amb aquestes targetes.

He fet servir uns dibuixos publicats en uns llibres que tenim a casa (Superenciclopèdia), un per a cada període i he resumit algunes de les principals idees de cada moment; són coses senzilles que amb el temps i a mesura que anem llegint i parlant anirem recordant (i si no tornarem a buscar-ho!).

Darrera de cada petit text (són frases curtes que he retallat de manera que en tenen unes quantes de diferents per a cada període) hi ha un gomet que l'identifica amb el dibuix i el nom del període, de manera que ells sols poden comprovar si ho han posat bé. És molt senzill, però a casa els agrada! Espero que us serveixi. La idea és anar-ho fent amb els diferents períodes de manera que al final poguem construir una línia de temps. Ho trobareu, aquí i en odg.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...