dimecres, 21 de març del 2012

De geografia i del cos humà

De mica en mica, començo a recuperar una mica de temps! Espero poder escriure més sovint... Aquí van un parell de coses que hem fet aquests dies:

Comarques de Catalunya. Els agrada molt la geografia, especialment en Jan, i procurem aprofitar qualsevol moment per parlant-ne: un trajecte amb cotxe, per quines comarques passem, com es diu el riu que veiem, quin tipus de vegetació hi ha... qualsevol moment és bo si hi ha interès!
A casa tenim un trencaclosques de les comarques de Catalunya, a vegades fem com una mena de concurs. En Jan fa el perímetre del mapa i deixa buit l'espai on van les comarques. Posem totes les peces de les comarques cap per avall i en Neó n'escull una: o llegeix el nom de la comarca o de la capital i en Jan completa la informació, si l'encerta la col·loca en el seu lloc, si no, aquesta peça la deixem en una pila que recuperem més tard. Ell s'ho passen molt bé, treballem geografia i amb en Neó la lectura.


Anatomia: esquelet humà. Una bona amiga em va passar fa temps un material molt interessant amb els principals ossos del cos humà. Ho vaig retallar i en vaig fer un joc de targetes. Hi ha dos jocs de cada os. En una mateixa targeta hi ha enganxat en una cara l'esquelet amb l'os marcat i el nom, i per darrere només l'esquelet amb l'os. Ells han de buscar el nom, col·locar-lo i comprovar si ho han fet bé.

2 comentaris:

welivelearning ha dit...

Qué xuli lo del cos humà. Nosaltres ultimament també estem força interessats en els osos.

Yvonne.

Àfrica ha dit...

Gràcies, Yvonne! Aquest material ens el va passar la Montse i la veritat és que els agrada molt jugar-hi, una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...