dimecres, 22 de febrer del 2012

Pokémons: mates i llengua


A casa han arribat els Pokémons. De fet en Jan i en Neó no els coneixien, però alguns dels seus amics els van ensenyar els cromos i, com era inevitable, se'n van voler comprar. Avui, però, els hi hem trobat una altra utilitat, aquí va:

● Repassar l'abecedari: en Jan ha decidit que volia ordenar-los alfabèticament, o sigui que en un tres i no res hem repassat l'abecedari.

● Lectura: en Neó ha volgut llegir tots els noms.

● Mates: aquestes cartes tenen uns números (em sembla que ells diuen que és energia). Són pràctics perquè són números rodons, de manera que ens ha anat molt bé per sumar (desenes) amb en Neó. Per fer-li més difícil a en Jan, sumava els números i primer m'havia de dir el doble i després multiplicar-lo per deu.

● Podríem afegir anglès perquè estan escrites en anglès i ja han buscat unes quantes paraules al diccionari!


Total, amb unes quantes cartes hem fet molta feina, avui!

3 comentaris:

Curso Digitalización ha dit...

Hola,

si miras las instrucciones del juego con las cartas, verás qeu en cuanto a matemáticas hay mucho más, se multiplica por dos, o en función de las número de monedas que tiras y restas puntos según la debilidad. Yo cuando lo descubrí con mi hijo me quedé alucinada de la de materias que se podían trabajar.

Ah me encanta tu blog :D

Marvan ha dit...

I després que ens diguin que tenim els nens marginats de la societat. Perque encara que volem, no podem impedir que coneixin els Pokemons!!!
A casa nostra també vam haver de cedir als Pokemons en el seu moment. Tenim una col.lecció que està gairebé completa i sempre em vaig quedar alucinant com coneixía cadascú dels monstres aquests per intercanviar i sabía perfectament quins tenía i quins no, quan a mi em semblaven tots iguals.
Tot és aprenentatge jejeje, També els Pokemons.... ;)

Àfrica ha dit...

Muchas gracias, Tania! Buscaré las instrucciones a ver qué más podemos hacer!
Gràcies, Marvan, arriba tot, com sempre... Jo no aconsegueixo aprendre'm ni un nom... què hi farem! Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...