dilluns, 6 de febrer del 2012

Introducció a la robòtica: Lego

La passada tardor vam tenir l'oportunitat de participar en un dels tallers de Lego Mindstorms que s'organitzaven a Robolot (Olot, Fires de Sant Lluc). Si teniu l'oportunitat us animem a anar-hi, els tallers van ser molt interessants i l'exhibició de robots de després molt divertits! Al taller hi va participar en Jan i li va agradar moltíssim, tant que ens vam animar i ara comencen a introduir-se al món de la robòtica amb un joc de Lego més senzill (Lego Education WeDo), en què no és necessari conèixer cap mena de llenguatge de programació. Us deixem un petit vídeo d'un dels robots que van muntar: un mico que toca els timbals!

Imatges del Robolot


5 comentaris:

Gemma (Bellver) ha dit...

Que interessant!!! Els petits de casa han volgut veure el vídeo promocional del LegoWeDo un munt de vegades i a tots quatre ens encantaria tenir el quit que teniu vosaltres. Jo he dit que tenint en compte el preu haurem d'esperar que tornin a venir els reis, però el papa no sé si podrà aguantar tan de temps...
Aviseu-nos quan hi torni a haver el Robolot perquè farem els possibles per venir! O si hi ha altres trobades Lego interessants i te n'assabentes, ens fas un "toque"!
Gràcies i... a programar falta gent! Petons!
PS: A mi m'ha encanta el nen que al vídeo diu tan panxo:"Programming is easy".

welivelearning ha dit...

Que bo! Això ho hem de fer nosaltres. A l'Urtzi li ha frapat.

Gracies.

Un petonete.

yvonne.

Àfrica ha dit...

Gràcies, noies! Quan fem un pas més ja us ho direm!
Una abraçada

María Corcuera ha dit...

Menuda preciosa experiencia. Me la apunto por supuesto. Besitos creativos.

Àfrica ha dit...

Gracias, María!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...