divendres, 16 de setembre del 2011

Més programacions!

Com molta gent dels que escolaritzem a casa, l'arribada del setembre, l'inici del curs escolar presencial, em suposa una certa pressió per organitzar tot el tema de la programació... potser no hauria de ser així, però necessito tenir les coses més ben organitzades, encara que després no ho seguim al peu de la lletra...
L'any passat vaig mirar les programacions dels currículums de primer i segon de primària i aquest any he mirat les de segon i tercer. Per fer-m'ho més fàcil, he mirat com tenien estructurat el currículum en temes l'editorial Text. Això em serveix de guia, tot i que després faig i desfaig segons em convingui. Us adjunto els de matemàtiques, llengua i ciències.
Sobretot m'interessen llengua i matemàtiques, la resta surt molt per iniciativa dels nens. També hi ha altres coses que no apareixen en els currículums,  que a casa fem com ara molta història i geografia (els encanta) i aquest any espero tornar a introduir el tema del llatí que vaig deixar una mica abandonat l'any passat més per mala organització meva que no per poc interès dels nens! També tenim pendent algunes classes més pràctiques de fusteria, mecànica... que espero que poguem organitzar amb en Quiku.

Programacions Llengua 2 I 3 Programació Matemàtiques 3 Programació coneixement del medi 2 i 3

2 comentaris:

Sylvia ha dit...

Moltes gràcies!! Com sempre, m'aniran molt bé per anar seguint el fil.

Una pregunta, el de mates és només de tercer?

Petons

Àfrica ha dit...

No l'he tornat a penjar perquè ja el tenia d'una altra entrada antiga (http://undesertacasa.blogspot.com/search/label/organitzaci%C3%B3), el pots trobar aquí http://www.scribd.com/full/35113229?access_key=key-1j6d16mmvd20hh1x8jah.
Si no et va bé per obrir-ho digues-m'ho i t'ho envio.
Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...