dijous, 13 de gener del 2011

Coca d'ametlles i matafaluga (o anís)


Recepta:
3 ous
125 g de sucre
200 g de farina (aprox.)
20 g de llevat
1/2 dl d'oli
2 dl d'aigua
1 copa d'anís (jo hi poso matafaluga)
ametlles


En un bol es barregen els ous i el llevat. Després s'hi afegeix una part de sucre, l'aigua, l'oli, l'anís/matafaluga i finalment, la farina. S'ha de formar una massa espessa que la podeu estirar en una plata. Es deixa reposar 1/2 hora i després hi afegim el sucre. Jo també hi afegeixo ametlles picades.
Al forn (+-180º), fins que estigui cuita.

Boníssima i fàcil de fer!

7 comentaris:

Estherqp ha dit...

Qué bona pinta!!! gràcies per la receta!!!

Arrels de Llum ha dit...

ooooh quina bona pinta!!! ho provarem! gràcies per compartir ;)

Angelina ha dit...

Hola!!!
Quin tipus de llevadura hi poses? fresca o tipus royal?
Ja tinc ganes de preobar-la!!

Àfrica ha dit...

De res!! Angelina, aquest llevat és sec, tipus royal. El fresc el faig servir pel pa.
Una abraçada i fins aviat!

Diana ha dit...

Ostres, quina gana!
M'apunto la recepta, ha de ser boníssima!!!
Quan puguis passa pel blog que t'he concedit un premi. Felicitats!

Elle Belles Bows ha dit...

Looks delicious! Kerri

Àfrica ha dit...

Gràcies, Diana!! Really delicious, Kerri! Thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...