dimecres, 1 de desembre del 2010

Víkings

Aquests dies hem estat llegint i aprenent coses sobre els vikings. Algunes de les activitats que hem fet:
-han pintat i retallat un nen viking que vam trobar a la pàgina de Homeschoolshare. En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre activitats per a realitzar al voltant d'aquest tema.
-han dibuixat drakars i ara n'estan construint un amb una maqueta que vam comprar fa uns dies. Hem parlat una mica d'on venien i on van anar. Hem aprofitat i amb en Jan hem escrit i situat en un mapa mut dels països actuals on van viure.

-hem trobat aquesta pàgina de la BBC amb molts vídeos curts que expliquen temes concrets dels víkings: com eren les cases, la roba que portaven, què menjaven... Els vídeos són en anglès però són senzills i es poden seguir bé. Hi ha altres materials interessants: fotografies, dibuixos, enllaços...

4 comentaris:

montse ha dit...

Hola Africa, sóc la Montse de Moià. Als nostres nens també els hi encanten els vikings. Heu llegit "Com ensinistrar un drac?. El protagonista és un nen viking físicament poqueta cosa pero amb molta astúcia. Les seves aventures tenen encantants els nostres fills grans, ara estem llegint la cuarta part "Com salvar-se de la malediccó d´un drac" I també els hi està agradant molt. Una abraçada

Àfrica ha dit...

Gràcies, Montse! Miraré de trobar-lo a la biblioteca. Una abraçada!

Carmen Ibarlucea ha dit...

¿Qué tendrán los vikingos? Creo que hicieron algún hechizo atemporal y nos tiene encantados.

Àfrica ha dit...

Ay, Ipe! Creo que pasa lo mismo que con los piratas, esa visión romántica y para que engañarnos también, a la gran mayoría de niños lo que sean espadas les encanta (por más que nos esforzemos a que no entren en casa...).
Un abrazo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...