dijous, 16 de desembre del 2010

Sumes ABN

Gràcies a un fòrum, vam trobar aquest blog, Algoritmos ABN, de Jaime Martínez Montero. Ens ensenya una altra manera de fer les operacions matemàtiques, d'una manera molt més natural i facilitant molt el càlcul mental. Si podeu endinsar-vos al seu blog, és molt interessant. Jo li vaig proposar a en Jan de fer les sumes d'una "altra manera". La primera li vaig fer jo, però després ha continuat tot sol i ha entès fàcilment la mecànica. La veritat, s'ho agafa com un joc i s'ho passa molt bé. La setmana vinent farem les restes, a veure com va. Aquestes són les sumes que hem fet:

4 comentaris:

Sylvia ha dit...

Hola Àfrica!!

Jo també ho vaig veure a Cn ( per cert forum que segueixo desde que el Damian tenía com 10 mesos mare meva!!). El blog és molt interessant i també hem fet algunes sumes però de moment oral i els hi fa molt de riure poder fer sumes tan i tan grans!!

Petons

Àfrica ha dit...

Ai, Sylvia, que no t'he dit res fins ara!! Nosaltres també trobem el bloc molt interessant. En Jan també s'ho passa molt bé veient que es poden fer sumes tan grans!
Una abraçada!

Jaime Martínez Montero ha dit...

Bueno, África, gracias por la difusión. ¿Cuándo colgarás los ejercicios de resta?
¿De qué edad es Jan?

Un saludo cariñoso.

Jaime Martínez Montero.

Àfrica ha dit...

Gracias, Jaime. Jan tiene seis años. A ver si escaneo las restas que ha hecho. La verdad es que primero pensaba que se liaría (cosas de adultos porque ellos con su lógica lo hacen todo más simple...) pero no, le ha gustado muchísimo e incluso algún día ha verbalizado, que no escrito, otros procesos, por ej. en vez de sumar 900, sumo 1000 y quito 100. Te diré que me cuesta mucho más a mí!! Muchas gracias por abrirnos la puerta a otra manera de hacer cálculo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...