dimecres, 24 de novembre del 2010

Dimecres (Dijous) presumit: la vida

Ahir va fer un mes que ens va deixar la besàvia Lurdes. En Jan i en Neó van fer-li aquest dibuix poc abans de que morís. Una persona que tot i una aparença feble, ha tingut tanta força de voluntat, tantes ganes per viure i tant i tant d'amor que segur, segur, que notarem com la seva energia ens acompanya dia a dia. Ahir també va fer un mes que va néixer en Roger, el nostre nebot, cosí i fillol!! Diuen que l'energia es transforma, estic convençuda que en Roger va rebre una bona dosi d'energia de la seva besàvia en néixer!! Quantes coses que li haurem d'explicar! Presumim, doncs, d'una  besàvia fabulosa a la que se li il·luminava la cara cada vegada que veia els seus  besnéts i besnétes i presumim d'un cosinet guapíssim al que li desitgem el millor en aquest primer mes d'aniversari (a ell i als pares!!).

DSC_0330

3 comentaris:

Abril ha dit...

Hola Àfrica, sento aquesta pèrdua. Aquests moments sempre són tristos, però aprenem a quedar-nos amb el record i amb les coses positives que ens han aportat.Jo sempre penso que els que se'n van no marxen del tot perquè una part d'ells queda en nosaltres. Expliques que ha nascut un cosinet...Bé, a casa nostra sempre que se n'ha anat un avi o una àvia, abans o després, ha nascut un infant. Fins aviat.

Arrels de Llum ha dit...

que bonic!! :) afortunat en Roger...

Àfrica ha dit...

Gràcies noies! La vida és així, llum pels que arriben, llum pels que marxen... Jo també crec que no marxen del tot... Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...