dilluns, 1 de novembre del 2010

Aquests dies...

Aquests dies vaig molt enfeinada i quasi no tinc temps per escriure (ni de llegir!). He tornat a fer feines d'edició i tinc poc temps per dedicar al blog. Intentaré anar fent, ni que sigui setmanalment una mica de resum del que fem.
Aquesta setmana hem treballat una miqueta de tot:
-Matemàtiques: hem continuat amb geometria, treballant el concepte de línia, punt i segment (o part) i seguint el dossier de la M.Antònia Canals del que us parlava en l'altre post.
Hem agafat unes cordes (línies) i hem fet servir uns taps de suro com a obstacles. Hem anat, doncs, posant obstacles que impedien el camí. Els taps partien el camí (la línia en dos, tres...) parts. Hem posat diferents obstacles, ara un, dos, tres, quatre... i hem anat comptant el nombre de parts en què quedava el camí dividit (són els segments). Ho hem fet amb una línia oberta i una altra de tancada.
DSCN1145_01

DSCN1148_01

-hem fet dictat de nombres i els hem escrit amb unes targetes que vaig preparar amb cartolina
DSCN1140_01

DSCN1144_01

Manualitats:
Vam fer els mussols del blog d'en Joel. Per ells són el mussol de la bruixa Avorrida!
DSCN1228_01

Art/biografia: hem estat llegint i mirant quadres de Velázquez. Us recomano el post de la Meni, hi ha molta informació. Encara hi estem treballant, de moment, els he preparat un document amb alguns dels seus quadres, si us interessa, el trobareu aquí.
Velázquez                                                            
També estem fent un diorama sobre Las Meninas que podeu trobar en aquest blog, i vam fer una visita virtual pel Museu del Prado.

Aquestes són algunes de les activitats que hem fet. Fins aviat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...