divendres, 20 d’agost del 2010

Geografia Europa

Aquests dies estic preparant material sobre geografia d'Europa. A casa agraden molt els mapes, atles... Així que he fet unes presentacions amb el nom en català, castellà i anglès i la localització en un mapa (com uns bits). Es poden fer servir com a presentació sobre pantalla o bé imprimir-los en petit com un joc targetes. Les presentacions estan dividides en diferents documents.
També he preparat unes targetes que al davant tenen la fotografia d'un monument, paisatge... d'un país concret i al darrere hi ha escrit el seu nom i uns espais en blanc per a completar la ciutat, el país i el continent. He inclòs alguns països com Geòrgia... que estan al límit entre Europa i Àsia, però que sembla que políticament estan més propers a Europa. Suposo que seria més fàcil parlar d'Euroàsia, però de moment ho deixo així. La tria d'imatges dels diferents països ha sigut difícil perquè hi ha indrets dels que no conec gran cosa, o sigui que si creieu que es pot millorar, digueu-m'ho!

Els mapes:
estats europeus_1                                                            
estats europeus_2
estats europeus_3                                                            
estats europeus_4                                                            
estats europeus_5

per completar_monuments_europa
per completar_monuments2_europa
El llistat de les imatges que surten:
llistat monuments_europa
En aquest enllaç trobareu mapes interactius per jugar. Hi ha diferents nivells. És un material molt interessant i el podeu trobar en diferents llengües (a dalt a la dreta trobareu les diferents opcions, que són moltes!)
Continuarem...

4 comentaris:

♥ meninheira ♥ ha dit...

EStá molt bé Àfrica, me encanta! me lo bajo y voy a intentar galleguizarlo hahahaha

moltes petós :***

Sylvia ha dit...

Jo. quan sigui gran vull ser com tú!!

Moltes gràcies, precisament estava buscant coses per treballar geografía així que com sempre m'has estalviat mooooolta feina.

Petons

Leptir (Nataša) ha dit...

WOW! Thanks a lot Africa. Wonderful learning material! I downloaded it :-)

Àfrica ha dit...

¡Qué bien leerte, Meni! Galleguiza, galleguiza, que así aprenderemos todos! Bicos!!
Gràcies, Sylvia! M'alegro que et serveixi,jo ja estic buscant inspiració en el teu bloc, a veure si se m'encomana la teva creativitat!
Hvala, Leptir! I'm glad that this material can be useful! I thought to make a world map like yours (this that you made with tissue) but I think I need to practise more! I also read your post about Europe, and it's really interesting, the Eiffel Tower is great!
Moltes gràcies!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...