dimecres, 7 de juliol del 2010

Més llibres: Carles Sala i Salvador Comelles

Aquests dies hem acabat de llegir un parell de llibres que ens han agradat molt i els volia compartir amb vosaltres. Són dels que els llegeixo en veu alta, mentre esmorzem o dinem. Hem rigut molt! Senzills i ben escrits!

Un és Tramuntana a la granja, de Carles Sala i Vila i les il·lustracions de Monserrat Español (ed. Barcanova, març de 2010). És un llibre molt divertit. Al poble de Sant Airet del Mig hi fa molt vent. En el lloc més ventilat s’hi troba el mas Repòs on viuen en Ramon, la Teresa i tots els seus animals. Una nit bufa una tramuntana tan excepcional que capgirarà tots els sons que produeixen els animals per a comunicar-se. El gall lladrarà, les gallines miolaran... En Ramon i la Teresa se les hauran d'empescar per a trobar una solució a tot aquest desori.
Hem vist que a la biblioteca tenen altres títols d'en Carles Sala i Vila (Cornèlius i el rebost d'impossibles, El triomf d'en Polit Bonaveu, per una mica més grans...)
Tramuntana

Tramuntana 2

El segon que els he llegit és d'en Salvador Comelles i les il·lustracions de Maria Espluga, Les aventures d'un ratolí de biblioteca (ed. Cruïlla, 2008). També hem rigut moltíssim. L'autor narra les aventures d'un ratolí, l'Aquil·les que es veu obligat a marxar de la biblioteca on viu. És un ratolí molt especial, sap llegir i menja llibres. No ha sortit mai al carrer i la recerca d'un nou lloc on viure estarà ple d'aventures.
D'en Salvador Comelles, també us recomano El pirata i la princesa, em sembla que ja n'havia parlat, és un llibre molt original, tendre, que ens va agradar molt a tots.

ratolí

ratolí1

2 comentaris:

ligoacoma ha dit...

Hola macos!

Tenen bona pinta aquests llibres. Els posaré a la nostra llista.

De l'estil de _Tramuntanta a la granja_ nosaltres hem llegit un àlbum d'en Pep Bruno, il·lustrat per Lucie Müllerová que es diu _La noche de los cambios_. Es veu que durant una nit tots els animals es canvien de lloc a la granja, i el granjer que vol veure un got de llet acabada de munyir ha de voltar per tot arreu per descobrir on ha anat a parar la vaca. Perquè també ha d'haver-hi dies on les coses es puguin fer diferent, oi que sí?

Una abraçada per a tots,
:)

Àfrica ha dit...

Gràcies! Miraré si trobo el d'en Pep Bruno, ja us diré què tal.
Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...