divendres, 11 de juny del 2010

Endrecem lletres

Del blog, Idees magistrals vaig descarregar-me un abecedari que hem fet servir amb en Neó. Amb les seves il·lustracions he preparat aquesta altra presentació per tal de "jugar" a endreçar les lletres per formar paraules. Us ho deixo per si algú li pot interessar.
endrecem lletres

4 comentaris:

Desdemicordilleradelosandes ha dit...

Gracias!!!! por compartir

Àfrica ha dit...

Gracias a tí por tu comentario Greisi!
Un abrazo

Diana ha dit...

Hola Àfrica! He fet un volt pel teu blog i ja he vist molt material i idees fantàstiques. Trobo que és un repte interessant el fet d'educar els nens a casa tot i que ha de ser molt absorvent, educació continuada durant 24 hores!!! He vist que heu fet lapbooks, m'estic plantejant fer-ne un el proper curs amb els meus nens sobre els pirates. Em pots dir on podria trobar més informació?? Gràcies!

Àfrica ha dit...

Hola, moltes gràcies! Nosaltres fa un temps vam estar treballant sobre els pirates. L'únic problema que em vaig trobar va ser que quan vam començar a llegir llibres sobre com eren, què feien... es van quedar força parats per la crueltat... Pel tema dels lapbooks hi ha força coses per internet. Un dels webs més interessants és el de Homeschoolshare, és en anglès, però pots treure'n idees molt bones (http://www.homeschoolshare.com/Lapbooks_at_HSS.php). Jo vaig mirar http://www.homeschoolshare.com/pirate_diary.php
http://www.homeschoolshare.com/pirates.php

Un llibre molt bonic és El pirata i la princesa de Francesc Rovira i Salvador Comelles i un de jocs lògics d'un pirata és Els enigmes del pirata Perot Trencaclosques (en vaig parlar a http://undesertacasa.blogspot.com/2010/02/llibres-dactivitats.html)
Nosaltres vam treballar també el tema dels vaixells, els oceans per on navegaven,... però no vam fer-ne cap lapbook.
Espero que et serveixi, fins aviat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...