dilluns, 12 d’abril del 2010

Primats

Aquest dissabte vam anar a visitar la Fundació Mona amb dues famílies més que també eduquen a casa (moltes gràcies!!). Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre molt de la tasca que fa aquesta fundació que acull ximpanzés i alguns macacos. Uns ximpanzés que per la vida que han tingut (exhibits en circs, com a mascotes, tràfic il·legal...) ara és impossible reintroduir-los en el seu medi natural ja que serien incapaços de sobreviure-hi. Agraïr a la veterinària, l'Amèlia, que ens va fer la visita guiada i de la que vam aprendre moltes coses.



Aprofitant que havíem de fer aquesta visita, hem estat treballant, i encara continuem, els primats. Vaig preparar un "dossier" on hi ha algunes activitats. La idea era fer un lapbook, però em sembla que acabarà més com un llibret. Ho penjo per si li pot servir a algú. El text és en català, si algú necessita els documents originals per traduir-ho a alguna altra llengua que m'ho digui i us ho envio. Hi ha dos documents més que he fet per en Neó (3a): un de lectoescriptura i un de matemàtiques.
primats
lectoescriptura_primats
sumes_primats
També es pot descarregar d'aquí, aquí i aquí.

3 comentaris:

Desdemicordilleradelosandes ha dit...

me encantan los monos , ! adoro los primates! por sus monadas jajaj. de hecho aqui tengo 3 monitos titi , que me muero de la risa siempre , pasan saltando y comiendo banana.jajajaj
Siempre es bueno esas iniciativas de rescate animal , aqui tambien los hay , y da una impotencia enorme , por la maldad que fueron sometidos estos animalitos . Aqui por deporte disparan a los condor, puma, zorritos patogonicos , chinchillas . Animales autoctonos en via de extinción . Y el trafico de animales exotico es un temaso aca . no hay mucha conciencia al respecto . Siempre que voy al zoologico termino con sentimientos encontrados , los encuentro tan pequeños e invasivos .
besos
Greisi

Sylvia ha dit...

Gràcies a vosaltres també. Ho vam passar molt bé tant nens com adults!!

Petons

Àfrica ha dit...

¡Qué razón tienes Greisi! La verdad es que es una pena que tengamos que llegar a aquí por lo crueles que somos los humanos como especie...
Gràcies, Sylvia, per la gestió i la visita! Nosaltres també ens ho vam passar molt bé!
Una abraçada a totes dues!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...