dimecres, 10 de març del 2010

La nevada...

El dilluns va fer una bona nevada a la major part de Catalunya. De fet, des de que vivim a l'Empordà no havíem vist mai nevar al nostre poble o sigui que va ser una bona sorpresa pels petits! Vam aprofitar per sortir a jugar una miqueta amb la neu. La part negativa va ser que ens vam quedar (a l'igual que 220.000 persones majoritàriament de les comarques gironines) sense llum unes trenta hores, tot i que hi ha gent que a hores d'ara encara no tenen electricitat a casa. Us deixem unes fotos d'aquests dies...
La primera part de la tempesta...

La tempesta de la tarda...
De Nevada Navata març 2010
A la nit...
De Nevada Navata març 2010
La tranquil·litat de l'endemà...

4 comentaris:

Silvia ha dit...

Chicas, que la primavera se nos resiste en varios lugares del globo. Por lo que veo en Catalunya no para de nevar. En Texas, siempre caliente, llueve, vuelve el aire frio, y no quiere del todo meterse el buen tiempo, pero es un PLACER ver a vuestros peques jugando en la nieve.

Àfrica ha dit...

Gracias Silvia! La verdad es que aquí, en el Empordà, nosotros no habíamos visto nevar... Imagínate que tenía unas fotos para colgar en el bloc de la semana pasada que ya estábamos trabajando en el huerto, como si fuera primavera, y pocos días después... nieva!
Hasta pronto!

Sylvia ha dit...

Hola!!

Aquesta vegada ens ha tocat a tots!! Aquí el dilluns vam tenir com uns 40-50 cm i els nens encantats!!

I els pares amb els microbis de la setmana passada i aquestes temperatures!!

Petons

Àfrica ha dit...

Déu ni do, Sylvia! A recuperar-se, doncs! Una abraçada ben forta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...