dijous, 11 de febrer del 2010

Revista Eureka

Avui, buscant material per preparar un projecte sobre en Narcís Monturiol i el seu submarí l'Ictineo, he anat a parar al web de la Revista Eureka (en català i castellà). M'ha semblat molt interessant i per això voldria compartir-ho.

Us copio la presentació que fan de la seva revista:
"Eureka és una revista gratuïta de divulgació científica i humanística que apropa la ciència d’una forma amena i entretinguda a l’alumnat d’ESO i Batxillerat de Catalunya. Per això, es distribueix gratuïtament als centres escolars (entre 50 i 100 exemplars per centre) on molts professors la fan servir a classe per introduir temes del programa o simplement per tractar-ne paral·lelament de nous. Eureka combina l’explicació de conceptes bàsics amb l’actualitat científica i relaciona els fenòmens científics amb exemples quotidians i propers a l’alumnat per facilitar-ne la comprensió i desvetllar el seu interès. Tot plegat, en un llenguatge planer que no desmereix el rigor d’una publicació creada per joves investigadors i professors de la Universitat de Barcelona i altres centres de recerca."

"Eureka es una revista gratuita de divulgación científica y humanística que acerca la ciencia de una forma amena y entretenida al alumnado de la ESO y Bachillerato de toda España. Por ello, se distribuye gratuitamente en los centros escolares (50 y 100 ejemplares por centro) donde muchos profesores la usan en clase para introducir temas del programa o simplemente para tratar paralelamente otros nuevos. Eureka combina la explicación de conceptos básicos con la actualidad científica y relaciona los fenómenos científicos con ejemplos cotidianos y próximos a los estudiantes para facilitar su comprensión y despertar su interés. Todo ello, en un lenguaje llano que no desmerece el rigor de una publicación creada por jóvenes investigadores y profesores de la Universidad de Barcelona y otros centros de investigación. "

1 comentari:

Jordi, Gisela i Fiona ha dit...

Impresionant! Gràcies, per ensenyar-lo!!
Gisela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...