dilluns, 22 de febrer del 2010

Lingua latina, Familia Romana cap. I

He tornat a aquest antic missatge perquè he penjat l'arxiu d'aquesta activitat, al web de la Coordinadora catalana Educar en Família. Si algú el vol fer servir el pot trobar, aquí.


Fa uns dies vam començar amb el llibre Hans H.ørberg LINGVA LATINA PER SE ILLVSTRATA.
Vaig estar mirant com preparar material sobre el primer capítol per a treballar a l'ordinador. Com que no en sé gens, estic intentant treballar amb el JClic (zona Clic, en català, castellà i anglès), a veure si n'aprenc! De moment, he preparat el primer capítol. Els de casa ja ho han fet servir i els ha agradat. Ho he enviat al Jclic perquè ho pengin a la seva biblioteca virtual pública on recullen tot el material que educadors/es han preparat per a treballar diferents projectes.  De moment si algú li interessa, com que no està penjat, digueu-m'ho. Per a poder-lo fer servir heu de descarregar el programa Jclic (ho trobareu tot a l'enllaç anterior). He fet aquestes còpies de pantalles perquè sapigueu quina pinta fa.
lingua latina_familia romana capi                                                            

6 comentaris:

Marvan ha dit...

¡quina feina!! Felicitats. Jo no m'acabo a atrevir amb el llatí. Mira que em sembla super interessant però como jo no sé gens de gens, no sé per ón agafar-ho. Em sembla que amb el clic és mol divertit!

Jordi, Gisela i Fiona ha dit...

També et felicito!!No se qui em deixa més bocabadada si els teus fills o tu!! quina currada noia!
Gisela

paloma ha dit...

Enhorabuena por tu trabajo. Te acabo de enlazar en mi blog de clásicas. Tal vez te interese apuntarte al anillo de LLPI. Lo tengo en el lado derecho del blog, es de todos aquellos profesores que utilizan el método con sus alumnos.
Muchos besos y gracias por compartir esto que has hecho.

Àfrica ha dit...

Gràcies! Anima't, Marvan, jo vaig aprenent amb ells i m'ho passo molt bé! Gisela, això va una mica a temporades, l'avantatge del Jclic és que tens la base feta i l'omples del que tu t'interessa.
Paloma, muchas gracias. Ahora miro lo del anillo del LLPI. Busqué en la zona clic si había material de latín y había poquita cosa. Para los niños pequeños me parece interesante usar estos recursos informáticos. A ver si se va animando!
Voy a ver tu enlace... Hasta pronto, fins aviat!

Anònim ha dit...

Muchas gracias por apuntaros al anillo y enhorabuena por vuestro trabajo. Quizás os interese el grupo de discusión de didáctica que hemos formado. Lo podéis encontrar aquí: Didáctica de las Lenguas Clásicas

Àfrica ha dit...

Muchas gracias por la información. Me ha parecido muy interesante el grupo de didáctica. Seguiré con interés vuestras reflexiones,
gracias!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...