dilluns, 11 de gener del 2010

Matemàtiques: posant en pràctica...

Estem intentant agafar altre cop una mica de ritme, però ens està costant força... De moment, hem començat a treballar tenint en compte les lectures que hem fet de la Ma. Antònia Canals.
Amb en Neó, vam fer grups per a representar diferents quantitats. Estem treballant de l'11 al 19. Ha anat així:
matemàtiques quantitats
matemàtiques quantitats

Vam continuar repassant alguns dels símbols que havíem introduït. Primer jo li vaig posar les peces de l'esquerra i després ell mateix es va anar posant les quantitats de "partida".
matemàtiques símbols

Li vaig posar la mateixa quantitat de pedretes però escampades o apilades de manera diferent. Tot i ensenyar-li, al començament, que hi havia la mateixa quantitat, les va haver de comptar.
matemàtiques quantitats

4 comentaris:

Àngela ha dit...

Hola, fa un temps, que segueixo el teu bloc, em resulten molt útils els recursos matemàtics que hi trobo. Gràcies.
Tot i que els meus nanos van al cole (tenim la sort de viure en un poble petit, en què l'escola és molt respectuosa i tranquil.la, on tots ens coneixem), em resulta molt interessant, tota la feina que feu amb les reglets, podries dir-me on trobar-les, no sé on comprar-ne... visc a sant llorenç savall, prop de sabadell.

merci. Àngela

Àfrica ha dit...

Hola Àngela,
moltes gràcies per seguir el nostre bloc! Conec Sant Llorenç, nosaltres venim de Sant Feliu tot i que ara estem a l'Empordà. Els reglets els vam comprar a l'Abacus, a Sabadell n'hi ha un (no sé si hi ha alguna altra botiga per on viviu que en tinguin, per internet sí que hi ha llocs que els venen). Si no pots anar-hi, pots demanar que t'ho portin a casa pagant un suplement (abans em sembla que eren 5 euros).
Fins aviat!
Àfrica.

àngela ha dit...

Gràcies Àfrica, vaig mirar-ho a l'Abacus i no ho vaig saber veure... demà mateix m'ho miraré millor!
Si mai veniu per sant llorenç, ja sabeu! nosaltres vivim a la masoveria del marquet de les roques, a la vall d'horta!

Àfrica ha dit...

Hola Àngela, si no el tenen, demana el catàleg. A vegades no ho tenen a la botiga, però si a la central (Barcelona?), i t'ho porten amb 3/5 dies.
Ja em diràs i si vaig per Sant Llorenç, buscarem la masoveria!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...