diumenge, 10 de gener del 2010

Gràcies!

Aquestes vacances ens ha arribat una bona sorpresa! Dos dels blogs que més llegim i dels que molt sovint treiem idees, ens han regalat dos premis. La Leptir , des del seu bloc on comparteix les seves idees i materials Montessori, ens lliura el Sunshine Award i l'Ester del bloc Trencaclosques on comparteix les seves experiències i un munt d'idees i materials que fa servir en el món de l'educació, ens regala un premi a la creativitat i dedicació en el món dels blogs. Moltíssimes gràcies a totes dues! La veritat, és que des d'aquests sis mesos que portem en el món de la blogosfera m'ha sorprès (i animat!) veure la quantitat de gent que té ganes de compartir les seves experiències i materials de forma desinteressada. Tot això m'ajuda a aprendre moltíssim de gent d'arreu del món. Moltes gràcies!



The Sunshine Award is awarded to bloggers whose positivity & creativity inspires others in the blogworld. The rules for accepting these award:
- Put the logo on your blog or within your post.
- Pass the award onto 12 bloggers.
- Link the nominees within your post.
- Let the nominees know they have received this award by commenting on their blog.
- Share the love and link to the person from whom you received this award.


Ens agradaria compartir aquest reconeixement amb aquests blocs que dia a dia comparteixen les seves experiències, recursos, lectures, reflexions... :
-ORCA: Observar, Recordar, Crecer y Aprender  
-The Magic Onions  
-Desde mi cordillera de los andes  
-Mis hijos mi oro 
-Paidea clásica en familia
-Alzar el vuelo 
-Esas pequeñas cosas 
-Descobrim el món
-Poesia infantil i juvenil 
-Bajo el diente de león 
-Melmelada de naranjas amargas 
-Tens un racó dalt del món  


La iniciativa d'aquest premi és del blog "Creativeonline". L'objectiu és valorar la creativitat i la dedicació en el món blogaire i animar-nos a continuar. S'ha de donar el premi a 5 blogs que no apareguin a la llista inicial de "Creativonline". Aquests blocs ens acompanyen setmana rere setmana, sigui amb les seves dolces paraules, amb propostes, reflexions que ens ajuden a repensar el nostre dia a dia i la nostra forma de vida, amb unes idees increïbles... Moltes gràcies!

-Poesia Aula 
-L'Elefant Trompeta 
-Cuadernos desde el Escaque 
-Dálle un coliño 
-Leptir

8 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

moltes gràcies per pensar en el meu blog.
Una abraçada

Unknown ha dit...

Pues te agradezco muchísimo el regalo, y las palabras que me dedicas en tu comentario.
Abrazos mil desde esta nevada Extremadura

Carmen Ibarlucea ha dit...

Gracias Àfrica... positiva y creativa...¡¡uummmhhhh, suena muy bien! Tendré que pensar mucho para encontrar doce blogs... mis relaciones no son tantas... jajajaja. La verdad te lo hubiera dado a ti, tu blog es una inspiración para mi... sobre todo el capitulo de lecturas ;-D

Cariños inmensos,

Marvan ha dit...

Moltes gràcies Africa!!

paloma ha dit...

Gracias África es el primer premio que recibe mi blog...Besos.

♥ meninheira ♥ ha dit...

alaa moltes gràcies!!

Un petó molt grand!! :*

Leptir (Nataša) ha dit...

Gracias Africa :-)) I'm so happy!! Thank you! Thank you!

paumon ha dit...

Moltes gràcies Àfrica, ets un sol! Ara per ara, vaig bastant de cul, amb la feina, les obres a casa i la llista de llibres que tinc sobre la tauleta de nit, i a més a més les tres fieres, més el gos, el gat, les gallines,... no dono més de sí. Tinc la càmera de fotos plena de coses per penjar al bloc, però no tinc temps. Espero algun dia, tenir una estona lliure per possar-m'hi.
Fins diumenge!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...