dimarts, 26 de gener del 2010

Dimarts mut: preparant la terra


6 comentaris:

Sandra ha dit...

Ohhh fareu un hort? Es casa vostra? quin terreny mes maco!

Àfrica ha dit...

Gràcies, Sandra! Tenim hort, tot i que a l'hivern ho tenim bastant parat (descans pel personal!!). Ara ja toca llaurar (ja ho hauríem d'haver fet...) i d'aquí poc, plantar, plantar... i després recollir!!

Carmen Ibarlucea ha dit...

Caray, ¡¡y mecanizados!!... ya nos contaras que vais cultivando.

Marvan ha dit...

alàààa`qué jardín.
Hauràs de canviar el nom del teu blog. Això ja no és un desert a casa, això és un hort i jardí a casa jejeje.

Sandra ha dit...

NOsaltres voliem fer-ho l'any passat i es va quedar en la intenció. I tampoc tenim idea. Ara es època de llaurar doncs? que s'ha de fer alguna cosa especial? a veure si ho aconseguim aquesta vegada.

Àfrica ha dit...

Ai, Ipe, la maquinaria no es nuestra. Tenemos unos vecinos que muy amablemente cada año nos dejan el muticultor (por suerte)! Ja fa tres anys que fem hort amb el que més mengem (cebes, alls, enciams, moooolts tomàquets, rabaquets, carbassons, maduixeres...). Sandra, l'ideal és trobar algú que t'orienti, nosaltres consultem al meu avi i als veïns de baix. Ara es pot llaurar i començar a plantar alls, i a la primavera ja vénen moltes coses (cebes, tomàquets, enciams...). I Marvan, no crec pas que en Jan i en Neó accedeixin a canviar el nom (!!), el vam posar en una època que estaven enamorats dels deserts i aquí estem!!
Una abraçada,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...