dimecres, 20 de gener del 2010

Aquests dies hem fet...

Aquestes són algunes de les coses que hem fet aquests dies:
-per a treballar mesures, longitud en aquest cas, li vaig demanar a en Jan que busqués tres coses més curtes i tres més llargues que un rotulador. Després les havia de medir amb un regle.
mides
expo_01_2010_016

-hem jugat al Tàntrix. El Tàntrix és un joc de lògica, estràtegia... d'origen neozelandès. Té, un mínim, de 56 peces hexagonals, amb línies grogues, verdes, vermelles i blaves que s'han de combinar entre elles. És un joc que té moltes possibilitats (es pot jugar sol, en grup...), si voleu més informació podeu clicar aquí o aquí. Nosaltres, de moment, ens hem dedicat a fer circuits tancats del color de les peces (el revers de la peça té un número d'un color concret).
expo_01_2010_025

-geometria i tacte: vam agafar tot de peces de fusta (cilindres, cubs, prismes i piràmides) i vam jugar a fer parelles amb els ulls tapats. Em va sorprendre molt perquè no els va costar gens!
expo_01_2010_006


-manualitats: en Jan ha començat a fer mitja. El Tió ens va cagar un cistellet amb unes agulles més petites i llana.
expo_01_2010_021
expo_01_2010_023

-geografia: els Reis de Madrid ens van portar un mapa polític del món mut. És d'aquests que s'hi pot escriure a sobre amb rotuladors "veleda". El primer dia li vaig demanar que escrivís tots els països que sapigués localitzar en un mapa, i déu ni do, va saber trobar la Xina, l'Índia, Islàndia, Irlanda, Canadà, Brasil, Austràlia, l'illa de Madagascar... Els següents dies li he escrit alguns països i ha intentat situar-los, si no ho recordava podia fer servir la bola del món.
expo_01_2010_011

-en Neó continua amb molt d'interès per aprendre a llegir. Ha començat amb els llibres de la col·lecció Xino-xano de Tàndem

De Un desert a casa
Juguem molt a llegir i després fer paraules senzilles amb l'alfabet mòbil.
expo_01_2010_002

2 comentaris:

Sandra ha dit...

Quanta Feina! No he vist mai aquests mapes, d'on son?

Àfrica ha dit...

Hola Sandra, aquest mapa ens el van regalar. Va arribar, via Reis d'Orient, d'una papereria de Madrid. Segur que per aquí també n'hi ha!
Espero que et trobis molt bé!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...