dilluns, 7 de desembre del 2009

Ocells

Fa uns dies vam anar d'excursió als Aiguamolls de l'Empordà. Arrel d'aquella sortida vam agafar un parell de llibres de la biblioteca sobre ocells que són molt interessants. Com que veig que els interessa molt, continuarem "investigant" sobre els ocells que habiten a l'Empordà.








Els ocells (guies de camp), de l'editorial Parramón (2005). És un llibre molt interessant per a introduir-se en el món dels ocells. Parla una mica de tot: anatomia, alimentació, hàbitat...
D'aquest llibre en Jan va treure el model del dibuix que ha fet per la llibreta de natura:

L'altre llibre que els ha agradat molt és Endevineu els ocells de Vicent Pellicer Ollés (Cossetània Edicions, 2002). Com es pot deduir pel títol es tracta d'endevinar els ocells que apareixen a les fotografies. Són espècies que habiten a les Terres de l'Ebre però que també les podem trobar a altres llocs. Va acompanyat d'una petita descripció i d'una breu endevenilla en vers.

4 comentaris:

Desdemicordilleradelosandes ha dit...

Hola africa!
encuentro que es un hobbit maravilloso , saber de las aves , su cantar, costumbre, anatomia etc.
Sabes que Uruguay , significa en Guarani" paraiso de pajaros" , es el pais que tiene más pajaro por metro cuadraro . La verdad me extraño porque pense que era el amazona.
Yo recien estoy descubriendo ese mundo .
besos

Marvan ha dit...

Nosaltres vam agafar els mateixos llibres !!!! Sobre tot el d'endevinar és genial!!!

Estherqp ha dit...

Qué xulos!!!!! a nosaltres ens encanten els aus , anem molt a observar aun i hem anat varies vegades a activitats de anillació. Son una passada!!! BEsest i enhorabona per eixa nova afició.

Àfrica ha dit...

Gràcies pels comentaris! No sabía que Uruguay significa "paraíso de pájaros"! Qué nombre más bonito, pues!
Amb tantes famílies aficionades als ocells si tenim dubtes, us vindrem a trobar! Fins aviat, hasta pronto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...