dimecres, 4 de novembre del 2009

Una mica de tot...

Avui ha plogut quasi tot el dia i tot i que els ànims estaven bastant exaltats (no sé si per la pluja o per la Lluna!) aquestes són algunes de les coses que hem fet.
Amb en Neó:
-hem recuperat les castanyes per fer una mica de matemàtiques. Ja les vam fer servir seguint l'exemple de la Meni, avui, li he col·locat les castanyes en grup a l'estora i ell les ha comptat i ha posat el número que creia correcte.

-hem aprofitat les figures geomètriques que tenim del joc del atributs per jugar a fer grups. Primer els ha classificat per colors, i quan li he demanat que fes grups més petits dels grups que ja tenia, els ha classificat per figures geomètriques.


Amb en Jan, hem tornat a treballar amb el material de les estampetes. Ja el domina força i avui ha volgut comprovar el resultat de les sumes que ha fet amb la calculadora.

He aprofitat per acabar de preparar el joc dels fusos. Crec que en Neó té ben interioritzat el concepte del 0, però em sembla útil per reforçar-lo i treballar les altres quantitats que arriben fins el 10. L'he fet amb un parell de capses de sabates, i tot i que no és cap meravella farà el seu servei. L'espai que queda després del 10 ens serveix per desar els fusos.

3 comentaris:

♥ meninheira ♥ ha dit...

Bueno, bueno, qué bien te ha quedado y qué rápido lo arreglaste!! a mi me llevó semanas!! arggggggg

Àfrica ha dit...

Gracias, Meni, no es una maravilla pero iremos aprendiendo! Ya me costó mis horas añadir una columna... no quiero ni pensar qué tardaría en tener un blog como el tuyo!!
Hasta pronto y gracias por los consejos!

♥ meninheira ♥ ha dit...

áfrica, de mi blog al tuyo no hay más que un paso!! mira en gemablog que ahí tienes un montón de trucos ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...