dimarts, 17 de novembre del 2009

Pet de llop de Pep Molist

Ens estem tornant uns grans admiradors d'en Pep Molist. Hem acabat de llegir el seu llibre Pet de llop (il·l. Teo Peiró, editorial Barcanova, 2003). Ens ho hem passat mooolt bé i en dos dies l'hem tingut llegit. Molt divertit, molt ben escrit! A Nariuska, la vella bruixa Olívia, després d'una bona enrabiada, cou la recepta de Tuf de Merda d'Oca. Tot el poble queda envaït per aquesta pudor que els obliga a quedar-se a casa. Per sort, arriba en Narcís, el bruixot amic de l'Olívia,  que després d'adonar-se de com de terrible és el Tuf de Merda d'Oca, farà mans i mànigues per a trobar una recepta que solucioni aquest problema. Gràcies a en Lupus i al pet de Llop, aconseguirà tornar Nariuska (i la brúixa Olívia!) a la normalitat.
Als menuts de casa, els ha agradat moltíssim. A mi també! Ens ha anat molt bé la manera com l'autor tracta brúixes, bruixots i llops! Són personatges que, sobretot en Jan, rebutja d'entrada quan són presentats com a éssers "dolents"... Ha sigut una sort trobar una història on se'ls tracti tal i com ho fa en Pep Molist. I no cal dir que han rigut d'allò més amb tot el que fa referència a temes escatòlics!

2 comentaris:

paumon ha dit...

Merci Àfrica, m'ho apunto!
Els nens molts diumenges van a buscar bolets amb els avis, no se si ho saps, però n'hi ha un que es diu pet de llop, que quan el trepitjes, i està sec, deixa anar unes llavors en forma de pols. Els nens s'ho pasen pipa trepitjant-los, i segur que els hi agradarà el conte.
Merci i fins aviat!!

Àfrica ha dit...

Hola Montse! No som gaire boletaires, no... ara, el pet de llop és dels pocs que conec! El llibre d'en Pep Molist és molt divertit! Fins aviat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...