divendres, 9 d’octubre de 2009

Treball encapsat i més

Aquests dies no hem treballat gaire. Marxarem uns dies a Madrid i hem estat preparant coses que necessitàvem pel viatge. La feina que hem anat fent ha vingut de la mà del treball encapsat.
Aquestes són algunes de les coses que hem fet.

Jan:
lectura: hem acabat el llibre "Les estacions als aiguamolls" de Castellnou


-continua molt animat en aprendre a escriure amb lletra lligada. Tenim una llibreta de "caligrafia", sona molt arcaic però és molt pràctic.

-hem continuat fent diverses operacions matemàtiques (sumes "portant", restes i multiplicacions) i reafirmant conceptes com "desena", "centena"...

-hem continuat treballant les hores en català amb aquest llibre d'en Teo


Neó:
-hem continuat treballant el reconeixement de quantitats amb diferents materials:


-hem continuat treballant les noves lletres/sons que vam introduir la setmana passada
  -amb tots dos hem vist per primera vegada els diagrames de Venn. La idea l'he treta del Gamar. Com que no sabia com aniria ho he fet amb tots dos. Hem fet servir paraules com "conjunt" i "intersecció". Tots dos ho han entès la mar de bé. Hem treballat amb gomets ja que en tenim de moltes formes i colors.


Com que per avui la NASA ha programat l'impacte de la sonda LCROSS contra la Lluna, hem vist aquest vídeo que explica com anirà aquesta prova.
4 comentaris:

Marvan ha dit...

I això que dius que heu fet poca cosa!
Les diagramas Venn me'n recorden de quan jo feia mates a l'escoles, nosaltres ho feiem molt amb les diagramas.

Desde mi cordillera de los andes ha dit...

hasta actividades han hecho , me encanto el diagrma de ven , lo apunto en mis carpetas.
abrazos
Greisi

Maria ha dit...

Pues yo creo que el cuaderno de caligrafía es muy útil aunque suene a viejo, je, je. Nosotros tenemos guardadas agendas de esas que vienen rayadas y que nos han dado alguna vez y no hemos usado, para que J escriba cuando empiece a escribir.

1beso.

Àfrica ha dit...

Gracias por vuestros comentarios! Los diagramas me parecen útiles, pero todavía estamos empezando a trabajar con ellos, a ver cómo nos va... y la libreta de caligrafía, comparto tu opinión, María, a mí también me parece muy práctico!
Hasta pronto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...