dilluns, 19 d’octubre del 2009

Tocats per la tramuntana: pintura i poesia

Portem uns quants dies amb els ànims una mica "exaltats"!! Potser és que una setmana sencera de tramuntana ens ha afectat més del que ens pensem... però els menuts de casa porten una esveramenta que déu ni do. El més curiós és que són capaços de fer les feines més "escolars" sense cap problema, però la resta de temps és... no trobo la paraula, però segur que m'enteneu. Així que no som massa capaços de participar en el projecte de la Meni, ni de fer res especialment creatiu... Potser demà anirà millor la cosa.
Jo he anat preparant alguna cosa. He fet un muntatge entre les presentacions de quadres i els poemes sobre la tardor. La meva intenció és penjar-ne un cada setmana.
Aquí ho deixo per si li pot fer servei a algú! Si cliqueu a la imatge, podreu veure la resta de la presentació.

4 comentaris:

Sylvia ha dit...

La presentació és maquíssima Àfrica!! M'encanta, és just el tipus de material que em va bé ara.

Gràcies, n'esperem més amb impaciéncia!!

Petons

Estherqp ha dit...

Els poemes son preciosos!!!! moltes gràcies. El meu germà m'ha fet un també molt bonic, en catalá i jo ha fet les il.lustracións.. Sergi les ha pintades (snifff).
La presentación es una meravella, me la copie!!!

Àfrica ha dit...

Moltes gràcies, d'això es tracta de compartir! Esther, segur que us ha quedat molt bé, sempre fan més il·lusió les coses que fa un mateix! Jo (per desgràcia) no hi tinc gens de traça... Fins aviat!

Maria ha dit...

Está precioso, qué bonitos los poemas y los cuadros. Me encanta.

1beso.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...