dilluns, 25 de maig del 2009

Unitats i desenes

Fa uns dies vam aprofitar per a fer un material Montessori que he vist en alguns webs. Em sembla molt útil per tenir molt clar el concepte de desenes i unitats. El material el vam preparar amb unes perles de plàstic que vam comprar a l'Abacus i un "filferro" finet que després doblegaven perquè no es fessin mal. D'aquesta manera vam treballar la psicomotricitat fina. Vam preparar tires amb les diferents unitats (1 a 9) i després moltes desenes.
Us adjunto unes fotografies perquè em sembla molt més clar que el que us pugui explicar. Els números que veieu també els hem fet a casa: les unitats negres, les desenes en vermell i les centenes aniran en blau.


5 comentaris:

paumon ha dit...

Ostres Àfrica, us han quedat xulíssimes, nosatres és una de les coses que tenim pendent de fer. Però ara me'n adono de que el concepte d'unitat i decena s'entés millor així que no pas amb reglets o àbacs.
Merci!!

Àfrica ha dit...

La veritat és que en Neó s'ho va passar molt bé fent-les, això de passar boles és molt entretingut... i l'altre dia que ho vam fer servir amb en Jan vaig veure que de seguida entenia el concepte de desena. I com que el pressupost no arriba per a tot, ens fem tot el material que podem!!
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Qué bien! No sabía que se podían hacer caseros, pero claro, es muy fácil de hacer. Es igual que nuestro collar masai (pero en pequeño) jaja, perlas y alambre

Marvan ha dit...

ups, lo conseguí pero sin nombre. Soy Marvan ;)

Àfrica ha dit...

Hola Marvan,
quan has dit això dels collarets t'has delatat!!
El que no es pugui fer amb filferro!!! Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...