diumenge, 19 d’abril del 2009

Poesia


A casa, normalment comencem el matí llegint una poesia. Ho fem quan seiem a taula per esmorzar. Sovint ells n'escullen una i després jo una altra. De la biblioteca en vam treure Poesies amb suc, una selecció d'en Miquel Desclot i que hem acabat incorporant als llibres de casa. També els agraden molt els poemes d'en Joan Maragall i molts dels que es recullen a Antologia de poesia catalana (ed. Susaeta). Fa un temps el besavi Pere ens va regalar una segona edició d'uns llibres de poesia que ell havia fet servir de petit. Són una selecció a cura d'Artur Martorell que van per grans temes: la mar, la plana i la muntanya, els animals, les plantes i els elements, i els pobles, les ciutats i els homes..
Un dels poemes preferits d'en Jan i en Neó, "Joc del cotxe atrotinat" i "Proverbi de la moto" d'en Miquel Desclot.




3 comentaris:

Estherqp ha dit...

Hola!! no coneixia el vostre blog, es molt interessant. M'encanta com treballeu, els dibuixos, la poessia, el treball a casa...teniu uns artistes a casa !!
Besets
Esther

Àfrica ha dit...

Hola Esther! Tot just hem començat ara amb el bloc. Després d'anar veient els vostres ens hem animat. Trobem que és una manera maca de compartir i anar aprenent!
Ens anem llegint!
Àfrica.

paumon ha dit...

Quina bona idea això de començar el dia amb poesia. M'ho copio amb el vostre permís.
Merci!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...