dimecres, 15 d’abril del 2009

Setmana Santa

Fa uns quants dies que estem d'obres a casa i quasi no hem pogut fer res a dins. Això sí, en Jan i en Neó s'ho han passat d'allò més bé ajudant amb tot el que han pogut.

Alinea al centre
Una de les poques coses que vam poder preparar va ser un petit regal de Pasqua per els padrins i padrines. Els vam regalar unes flors que els fillols van preparar amb material que teníem a casa: cartolina, bastonets de fusta, paper marró i verd i uns pots de flam que ja no feiem servir. Així van quedar:


També vam aprofitar per transplantar unes llenties que havíem fet créixer en un pot de vidre (ho vam veure al bloc de la Sylvia!). Aquest any estem sembrant de tot, flors, llegums... A veure si creixen.





I a netejar una miqueta l'hort...

Fins aviat!

3 comentaris:

Sandra ha dit...

Quins bons ajudants!!! Els nens es diverteixen molt fent aquestes coses.
Els regalets han quedat molt be, amb el teu permís segurament ho copiaré.
I l'hort...mmmmm...quina enveja, nosaltres encara estem netejant el terreny pero poder-lo fer. Un día ho aconseguirem, jeje.
Molts petons.

Àfrica ha dit...

Hola Sandra,
poder fer un hort és fabulós. N'aprenem tots, perquè jo, la veritat, no és que en sàpiga gaire... i el que sí que veig és que després tenen molt bona predisposició a menjar tot el cullen!! Una abraçada!

Sylvia ha dit...

Quines flors més maques!!

I quin hort!! Nosaltres també anem plantant un munt de coses a veure si creixen!!

Petons a tots

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...