A mig llevar.
I cuits.
Després hem fet un pa de quilo, normal, de farina blanca, només amb l'afegit final de les llavors de sèsam.
-1kg de farina
-50 gr. llevat fresc
-600 ml d'aigua tèbia
-4 cullerades d'oli
-una mica de sal
Es desfà el llevat amb l'aigua. Tot seguit s'hi afegeix l'oli i es remena. Aquesta barreja es va afegint a la farina (abans hi hem afegit la sal) i es va amassant (uns 10-15 minuts). Després es deixa resposar unes dues hores (si voleu podeu deixar-lo tota la nit), i es torna a amasar per treure l'aire. El tornarem a deixar a reposar fins que hagi doblat, més o menys, la mida inicial. I al forn uns 30 minuts. Per saber si està cuit, piqueu-lo per sota, si sona buit és que ja és apunt. Abans de posar-lo al forn, aquesta vegada l'he pintat amb ou que m'havia sobrat dels panets de iogurt i hi he afegit les llavors de sèsam.
5 comentaris:
Qué pintaça!!!!! espectaculars!!!
Qué buena pinta tienen! Un abrazo
Moltes gràcies, muchas gracias a las dos! Són fàcils de fer i boníssims, buenísimos! Un abrazo!
Com ho fas perquè et quedin tan rodonets els panets, fas anar algún motlle? Enhorabona pel blog, m´encanta!!!
Gràcies, Maria! No cal fer servir cap motlle, els arrodoneixes amb les mans i llestos!
Al final no vaig coincidir amb vosaltres a la trobada a Banyoles, a veure si ens veiem al setembre!
Fins aviat!
Publica un comentari a l'entrada