Recepta:
3 ous
125 g de sucre
200 g de farina (aprox.)
20 g de llevat
1/2 dl d'oli
2 dl d'aigua
1 copa d'anís (jo hi poso matafaluga)
ametlles
En un bol es barregen els ous i el llevat. Després s'hi afegeix una part de sucre, l'aigua, l'oli, l'anís/matafaluga i finalment, la farina. S'ha de formar una massa espessa que la podeu estirar en una plata. Es deixa reposar 1/2 hora i després hi afegim el sucre. Jo també hi afegeixo ametlles picades.
Al forn (+-180º), fins que estigui cuita.
Boníssima i fàcil de fer!
7 comentaris:
Qué bona pinta!!! gràcies per la receta!!!
ooooh quina bona pinta!!! ho provarem! gràcies per compartir ;)
Hola!!!
Quin tipus de llevadura hi poses? fresca o tipus royal?
Ja tinc ganes de preobar-la!!
De res!! Angelina, aquest llevat és sec, tipus royal. El fresc el faig servir pel pa.
Una abraçada i fins aviat!
Ostres, quina gana!
M'apunto la recepta, ha de ser boníssima!!!
Quan puguis passa pel blog que t'he concedit un premi. Felicitats!
Looks delicious! Kerri
Gràcies, Diana!! Really delicious, Kerri! Thanks!
Publica un comentari a l'entrada